LAN

Helyi hálózatok – A hatékony kommunikáció alapja egy hatékony és skálázható helyi hálózat, amely kezdetben nem igényel nagy beruházást, és amelyet gyakran egyetemi hálózatnak is neveznek. A RUCKUS ICX kapcsolók ezt a filozófiát testesítik meg. A különböző típusú eszközök, amelyek között nincs 1U-nál nagyobb eszköz, lehetővé teszik a legújabb szabványokat támogató modern hálózatok kiépítését, és megalapozzák az ezekre támaszkodó dinamikus szolgáltatásokat és alkalmazásokat.

Honnan származnak a RUCKUS ICX-kapcsolók? Ezek az eszközök közvetlenül az egyetemi hálózatok veteránjaitól, például a Brocade-től és a még korábbi Foundry Networks-től származnak.

Mi különbözteti meg a RUCKUS ICX-kapcsolókat más megoldásoktól? Az ICX switchek lehetővé teszik akár 12 eszközből álló switch stackek létrehozását. A stackben a csatlakozások megvalósíthatók helyileg, DAC-kábelek segítségével, vagy akár 10 km-es távolságban, optikai kábelekkel is. A RUCKUS ICX-kapcsolókkal többféle, különböző rétegekben működő magas rendelkezésre állási mechanizmus közül választhatunk. A két független eszközből álló, a switch stacktől teljesen eltérően kialakított Multi-Chassis Trunking fizikai redundanciától kezdve, a VRRP/VRRP-E mechanizmusokon keresztül a dinamikus útválasztási protokollok fejlett rétegéig.

Fontos szerepet játszik a hálózati környezet kényelmes kezelése, különösképp a Wi-Fi-hálózat egy pontról,ideális esetben egyetlen RUCKUS SmartZone vagy RUCKUS Cloud vezérlőpanelről történő menedzselése.

ICX7150 access switchek – a passzív 8/10/12 portos kompakt modellektől a tipikus rackbe szerelhető 24 és 48 portos típusokig. Az eszközök fejlett L3 funkciókkal, opcionálisan multi-gigabites 1/2,5/5/10G RJ45 portokkal, nagy teljesítményű PoH/802.3bt támogatással, portonként akár 90W-os teljesítményig, valamint több 10G SFP+-on alapuló uplink/stack portokkal rendelkeznek.

ICX 7550/7650 aggregation és advanced access switcheknagy teljesítményű modellek, több gigabites RJ45 portok, nagy teljesítményű PoE 802.3bt támogatás Perpetual PoE és Fast-boot PoE funkcióval, uplinkek és 40/100Gbps QSFP28 stack és MACsec.

ICX 7850 core és ToR switchek – switchek a legnagyobb igényeket támasztó alkalmazásokhoz, mindent kínál, amit az alacsonyabb  sorozatban megtalálható eszközök kínálnak, elérhető 32 x 40/100G QSFP28 és 48 x 10G RJ45, 48 x 1/10/25G SFP28 változatban, switchenként további 8 x 40/100G QSFP 28 porttal felszerelve.