Gyártás, logisztika és kiskereskedelem

A digitális átalakulás egyre növekvő tendencia az ipari, logisztikai, szállítási és kereskedelmi ágazatokban. Egyrészről az Ipar 4.0, a prediktív felhasználás, a vevői igényt követő gyártás (lean production) és a just-in-time logisztika, valamint számos más innováció lehetővé teszi a kulcsfontosságú folyamatok optimalizálását, ami megtakarítást eredményez a feldolgozási idő, az anyagok és az emberi erőforrások terén. Az ipari környezet változékony és barátságtalan lehet a vezeték nélküli hálózatok felépítése tekintetében, de a mi technológiánk tökéletesen kezeli ezeket a helyzeteket. Ráadásul a CommScope RUCKUS hálózatai a régebbi berendezések működését is javítják, melynek köszönhetően például az automatizálási vagy hangvezérlő rendszerek is hatékonyabban működnek, mint a korábbi hálózaton.

Másrészt a gyártott termékek forgalmazása és értékesítése is változik a fogyasztói elvárásoknak megfelelően. Az e-kereskedelem, az azonnali kiszállítás és a csomagautomaták általános jelenléte miatt az üzletek és bevásárlóközpontok versenyképességét az úgynevezett „magával ragadó fogyasztói élmény” (immersive consumer experience) technológiájának kell támogatnia, amelyben a fogyasztó kötődése a márkához messze túlmutat az adott üzlet látogatásán. Ez lehet egy olyan mobilalkalmazás, amely érzékeli az üzletbe való belépést és tájékoztat az aktuális akciókról, lehet egy olyan alkalmazás, amely elnavigál a megfelelő polchoz vagy valódi modelleken mutatja meg az éppen megtekintett ruhadarabokat, kiegészítőket.

A lehetőségek sokrétűek és mindegyikben az a közös, hogy szilárd alapra kell támaszkodniuk egy gyors és megbízható Wi-Fi-hálózat formájában. A CommScope RUCKUS technológiája lehetővé teszi a gyártási idő jelentős csökkentését (Time To Production) a kompromisszumok nélküli minőség fenntartása mellett. Integrátorainkkal és alkalmazásfejlesztőinkkel együtt gondoskodunk arról is, hogy a modern IT/OT-megoldások kezelése a lehető legjobban automatizált és egyszerűsített legyen, hogy ügyfeleink a fő üzleti tevékenységükre koncentrálhassanak.

More information can be found here itt >>, de ne feledje, hogy a lehetőségek sokasága egyedi megközelítést igényelhet. Ezért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba >>.