Távközlési szolgáltatók (közepes, valamint kis- és közepes vállalatok)

Egyre több vállalat és intézmény szeretné, ha hálózati infrastruktúrájának kezelésével egy erre szakosodott szolgáltató foglalkozna. A hálózat, mint szolgáltatás (Network-as-a-Service) egyre népszerűbbé válik, mivel lehetővé teszi, hogy Ön a fő tevékenységére koncentráljon és a megbízható internetről, valamint a magasfokú kiberbiztonságról való gondoskodást erre szakosodott külső erőforrásokra bízza.

A CommScope RUCKUS stabil és megbízható platformot biztosít az ilyen szolgáltatások nyújtásához, amely a Wi-Fi 6, IoT, switchek és szoftverek egységesített portfólióján alapul, mind helyhez kötött, mind felhőalapú változatban. Technológiánk lehetővé teszi a „kezelt hozzáférési hálózat” szolgáltatás nyújtását az elengedhetetlenül fontos, magas SLA mellett.

A CommScope RUCKUS a világ számos nagy és kis távközlési szolgáltatójának beszállítója. A szolgáltatói szintű irányítási rendszereink több tízezer előfizetőt kezelnek, és több százezerre vagy még többre is méretezhetők. Megoldásaink rugalmassága lehetővé teszi számunkra, hogy többféle szolgáltatási forgatókönyvet hozzunk létre gyakorlatilag bármely iparág számára, és ezeket gyorsan bővítsük és módosítsuk, ahogy a vállalati és az egyéni ügyfelek elvárásai egyre dinamikusabbá válnak. Biztosítjuk a nagy hálózatok és szolgáltatások hatékony kezeléséhez szükséges eszközöket, ami jelentős működési és beruházási megtakarításokat tesz lehetővé.

További információk megtalálhatók itt >>. Üzemeltetők megkeresését is várjuk annak érdekében, hogy az Önök egyedi igényeire szabott ajánlatot készíthessünk elő.