Síťové ovladače

Společnost CommScope nabízí komplexní portfolio řešení pro integrovanou správu Wi-Fi a LAN. V závislosti na funkčních, kapacitních a provozních požadavcích si každá organizace může vybrat variantu přizpůsobenou svým specifickým požadavkům. K dispozici jsou specializovaná řešení založená na řadiči (virtuálním i hardwarovém), řešení bez řadiče a cloudová řešení založená na řadiči, a to v privátní i veřejné verzi. Všechny jsou robustní, spolehlivé a škálovatelné a jsou k dispozici mechanismy hierarchie multi-tenant.

zdjęcie kategorii produktu
RuckusOne
Konvergovaná platforma pro zajištění sítě, poskytování služeb a business intelligence řízená umělou inteligencí
zdjęcie kategorii produktu
RUCKUS Unleashed
Jednoduše ovladatelná a snadno spravovatelná verze přístupových bodů. Nevyžaduje další řídicí jednotku (proto se někdy označuje jako „controllerless“), protože její funkce přebírá integrovaný software přístupového bodu. Umožňuje správu sítě z webového prohlížeče nebo mobilní aplikace, a to i v případě, že síť má mnoho oddělených lokací.
zdjęcie kategorii produktu
RUCKUS SmartZone
Síťové řadiče Wi-Fi a ICX jsou k dispozici v hardwarové i virtualizované verzi. Zjednodušují spuštění a údržbu sítě, poskytují výkonné bezpečnostní mechanismy, zkracují dobu řešení problémů a usnadňují upgrade sítě RUCKUS. SmartZone poskytuje škálovatelnost, flexibilitu a otevřenost potřebnou pro nejnápaditější scénáře nasazení, jako jsou komplexní a rozsáhlé sítě s více lokalitami a víceúrovňovými službami.
zdjęcie kategorii produktu
SmartZone Data Plane
V případě potřeby bezpečných tunelů přístupového bodu i selektivního směrování místního provozu jsou k dispozici hardwarové i virtualizované verze rozbočovače SZ Data Plane. Na výběr je agregovaný výkon 1 Gbps, 10 Gbps a více. Rozbočovače se integrují s centrálním vSZ, a to i na vzdálených místech.